jueves, 8 de marzo de 2012

Parlo en català!

Dones del món, el 8 de març passarà a ser el dia que el Tribunal Suprem de Justícia de Catalunya posa la pota fins al fons.
Les minories sempre acaben guanyant. Un país esmicolat en bocins. Tres famílies capritxoses perquè volen que els seus fills estudiïn en la llengua d'un país a la ruïna. I, a sobre, el TSJC ho aproba. Que aquestes tres persones tindran el que volen. I després es diu que amb aquesta decisió el Tribunal defensa la llengua catalana.
Una minoria parla, una minoria demana... Y a la minoria se li concep el desig. 

Qué pasa quan milers de persones es concentren en una manifestació a favor de la llengua catalana, quan milers de persones omplen avingudes i places a favor de Catalunya y a favor dels drets dels catalans? Els polítics es posen taps de suro a les orelles i a pastar fang. Tot i que n'hi ha que els porten des de fa anys aquests taps.

Mireu, no diré que se m'ha pujat la mosca al nas perquè li tinc des de fa temps. Simplement, visca la meva llengua natal!


L.



Mujeres del mundo, el 8 de Marzo pasará a ser el día que el Tribunal Supremo de Justicia de Catalunya la pifia. Las minorías siempre terminan ganando. Un país hecho pedazos. Tres familias caprichosas porque quieren que sus hijos estudien en la lengua de un país arruinado. Y, para colmo, el TSJC lo aprueba. Que estas tres personas tendrán lo que quieren. Y después se dice que con esta decisión el Tribunal defiende la lengua catalana. Una minoria habla, una minoría pide... Y a la minoría se le concede el deseo.

¿Qué pasa cuando miles de personas se concentran en una manifestación a favor de la lengua catalana, cuando miles de personas llenan avenidas y plazas a favor de Catalunya y del derecho de los catalanes? Los políticos se ponen tapones en las orejas y a joderse. Aunque hay algunos que ya los llevan desde hace años los tapones.

Mirar, no diré que "me ha subido la mosca a la nariz" porque ya la tengo desde hace años. Simplemente, viva mi lengua natal. 


L.


No hay comentarios:

Publicar un comentario