martes, 11 de junio de 2013

Lleida No Es Rendeix

De vegades val més una imatge que mil paraules per llegir. A molts els fa mandra llegir un text infinit i prefereixen un vídeo. De fet, m'agradaria saber quantes persones llegeixen diàriament. I quantes es llegeixen un article llarg en un diari.

Em fa mandra escriure coses que no es llegiran, així que, al despertar aquest matí m'he adonat que valia la pena fer el que he fet. Un vídeo d'allò més cassolà, recent aixecada (bé, alguns minuts després, està clar).
Però m'ha vingut la inspiració i aquí en teniu el resultat.

Veure a youtube: http://youtu.be/Mwl76ZYx5DI

6 comentarios:

  1. 2 minuts de la meva vida que mai recuperare...

    ResponderEliminar
  2. Il·lusió...!!, Lleida existeix, som de Lleida, som del Lleida, donem força, i sobre tot pugeu el volum per poder escoltar el que ens diu aquesta noia, la musica es molt xula, però es menja les paraules, però tranquils, val mes una imatge d'una noia que diu el que pensa amb il·lusió, fem-li cas..., LLUITEM PER LA NOSTRA LLEIDA, molt bona idea Laura.

    ResponderEliminar
  3. Espero que no els i passin als jugadors del Lleida xq aixo mes que motivar fa partir el cul de riure de la pena q fa xd

    ResponderEliminar
  4. Ajajajajajajajajajajajaj para que em pixo! "Gràcies pel vostre joc?"Tu entens de futbol o que, xata? No cal saber-ne ni ser gaire “amant del futbol” com tu dius, per veure que el Lleida juga com el puto cul! Pilotada amunt i a veure qui l'agafa! I l’únic talent que té, a la banqueta i sense jugar!
    Molt bé que s'animi a l'equip de casa , molt bé que s’intenti ajudar a l’equip a pujar a segona i jo sincerament espero pujar a segona A, però aquest vídeo( apart de ser patètic, per cert) està ple de ximpleries. Anima però no comencis a dir tonteries. Sóc simpatitzant del Lleida i per joc mereix més pujar el Jaen, per joc nosaltres hauríem d’estar a 3a divisió i al Seligrat sense carnet d’entrenador per destructor de futbol. Com voleu que Catalunya no es recordi del Lleida veient el patètic joc que mostra en comparació al d’altres equips de ciutats puntals del nostre país. I això no canviarà per molt que tinguem la flor al cul, un dia més, el diumenge no! Però en fi, la gent nomes veu les coses quan es perd, quan per sort es guanya, que bo que som i que bé que juguem. Pena fem, pena.

    Visca el Lleida i Fora Seligrat!

    ResponderEliminar
  5. Els anònims, podeu posar nom. No passa res.

    ResponderEliminar
  6. Tota ajuda es bona i l'optimisme i les ganes de superació es superen amb mostres de suport, per petites que semblin.
    Amunt Lleida !!!

    ResponderEliminar